InformationAllmän information om New York Dance

Alla våra event, arrangemang, aktiviteter och klasser är till för och öppet för allt och alla :)

Regler för anmälan

Din anmälan är bindande.
Detta gäller vid anmälan: Man har rätt att avboka två veckor innan kursstart, avbokar man senare får man halva avgiften. Har kursen redan startat får man betala hela avgiften. Undantag sjukdom (läkarintyg krävs). Alla under 18år måste ha målsmans namn samt personnumer på anmälan.

Bra och viktig info

Ingen mat/tuggummi, föräldrar, vänner, släkt etc i danssalen. För barnklasser kan föräldrarna komma in och titta de sista 5 minuterna av klassen. Om man missar en klass och ska uppträda på avslutningsshowen så är det eget ansvar att ta igen vad man missat. Filmning av klasserna är strikt förbjudet om inte lärarna själv sagt att det är ok. Här kommer en lista med vilka sorts kläder som behövs för er klass:

Salsa, Burlesque, Ghetto Stiletto – tight klädsel och klackar, afrikanskt & magdans – valfri klädsel och barfota, Breakdance – valfri klädsel, gymnastiksko & knäskydd & mössa, Yoga & Pilates – tight klädsel och barfota, balett – tight klädsel & balettskor, jazz, modern jazz, contemporary – tight klädsel &jazz sko, strumpa eller barfota, deep stretch, stretch – tight klädsel & ett ca 2m långt rep/hopprep på deep stretch, poledance – short, barfota & valfri topp, alla övriga klasser – valfri klädsel och gymnastikskor

Nivåer

 • Nyb = nyörjare, basic
 • Al = All levels, fungerar för nybörjare
 • Mellan = fortsättningsnivå
 • Av = avancerade
 • PN = professionell nivå, krävs mycket dans kunskap
 • Nytt/gång = Ny rutin i varje klass, ingen uppvisning

Visste ni….

 • Att varje sommar arrangerar vi en dansresa till New York, USA med dansträning med några av de kändaste danslegenderna.
 • Runt början på mars arrangerar vi en dans resa till Paris, Frankrike till världens största hiphop danstävling, Juste debout!
 • På höstlovet runt Halloween arrangerar vi ett av Sveriges största spökhus (blev känt för Skånes 10 topp händelser 2013)
 • På jullovet samt sommarlovet arrangerar vi ”camps” (dansläger) med olika aktiviteter, klasser samt kända dansare som håller workshops.
 • Varje termin så tar vi hit minst 1-2 kända dansare som håller i workshops på vår studio.
 • Flertal av våra lärare har dansat för/med kända artister, filmer, tv/radio, turnéer, evangemang, koreografer m.m.

Information om kameror

På grund av att många föräldrar har undrat varför de inte får lov att sitta med på klasserna när deras barn dansar samt att de inte kan titta på då vi inte har fönster in till våra salar så har vi nu listat ut en lösning.

Det är tyvärr störande för andra elever samt för trångt att ha folk i danssalarna att titta på under klasserna så då kom vi på att vi kan sätta upp övervakningskameror i danssalarna, stora och lilla salen.

Dessa övervakningskameror kommer att vara kopplade till Tv skärmar vid receptionen där man kan se hela klassen som en ”spegel”, ungefär som en live stream på TV:n.

Det är absolut ingenting som kommer att spelas in eller behållas, det kommer endast sändas live mellan kamera och TV:n, det kommer även vara Absolut FÖRBUD att stå och filma tv skärmarna, vilket receptionisten även kommer att hålla koll på.

På detta sätt så kan alla se sina barn/vänner/släkt på klassen utan att de stör övriga elever eller lärare i danssalen.

Detta gäller för alla klasser förutom pole klasserna och pole salen.

Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta oss.