Övervakningskamera på New York Dance

  • 15 oktober, 2019

Till den det berör
På grund av att många föräldrar har undrat varför de inte får lov att sitta med på klasserna när deras barn dansar samt att de inte kan titta på då vi inte har fönster in till våra salar så har vi nu listat ut en lösning.

Det är tyvärr störande för andra elever samt för trångt att ha folk i danssalarna att titta på under klasserna så då kom vi på att vi kan sätta upp övervakningskameror i danssalarna, stora och lilla salen.

Dessa övervakningskameror kommer att vara kopplade till Tv skärmar vid receptionen där man kan se hela klassen som en ”spegel”, ungefär som en live stream på TV:n.

Det är absolut ingenting som kommer att spelas in eller behållas, det kommer endast sändas live mellan kamera och TV:n, det kommer även vara Absolut FÖRBUD att stå och filma tv skärmarna, vilket receptionisten även kommer att hålla koll på.

På detta sätt så kan alla se sina barn/vänner/släkt på klassen utan att de stör övriga elever eller lärare i danssalen.

Detta gäller för alla klasser förutom pole klasserna och pole salen.

Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta oss.