Öppet hus!

  • 31 januari, 2021

Öppet hus

1 – 7 mars (vecka 9)

Prova alla klasser (som inte är fulla) på schemat helt GRATIS !!!

På grund av covid-19 behöver alla mejla info@newyorkdance.se exakt vilka lektioner ni vill ta den här veckan och ni måste få ett bekräftelsemail om att ni har fått plats eftersom det kommer att vara begränsade platser.  Kom ihåg att visa e-postbekräftelsen i receptionen för att delta på era lektioner.

Vi ser fram emot att dansa med er alla igen 

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Open House

1st – 7th of March (Week 9)

Try all classes (that are not full) on the schedule for FREE!!!

Due to covid-19 we need for everyone to email info@newyorkdance.se exactly what classes you want to join this week and you need to receive a confirmation email that you got the spot since it will be limited spots. Remember to show the confirmation email at the front desk to join your classes.

We look forward to dance with you all again